Harisnyanadrág

HARISNYANADRÁG

Ismerkedjen meg harisnyanadrág kínálatunk különböző modelljeivel!
Anyag összetételükben az elasztán és poliamid százalékos tartalom megoszlása modellenként változik. Vastagabb harisnyanadrágoknál a pamut tartalom is meghatározó lehet, de van harisnyánk, mely anyaga kasmírt is tartalmaz. A legvékonyabb 8 DEN szálvastagságú, lehelet vékony harisnyanadrágtól egészen a 200 DEN vastag téli harisnyanadrágokig rengeteg modell közül válogathat!

A leggyakoribb harisnyanadrág modellek a 20 és 40 DEN szálvastagságú harisnyanadrágok, melyek kínálatunkban átlagosan 12-15% elasztán tartalmúak. Az alap egyszínű termékek mellet talál rengeteg szolidabb-, vagy feltűnő mintás harisnyanadrágot, az éppen aktuális divat trendeknek megfelelően. A magas minőség minden termékünk legfőbb jellemzője. Nagy a választék a vastagabb, őszi-téli modellek közt is.

Ahhoz, hogy egy harisnyanadrág igazán kényelmes legyen, nem csak az elasztán (Lycra, Creora) tartalom százalék indexe a fontos. A GIULIA termékekben a poliamid szálakon szimpla, vagy dupla elasztán szál biztosítja a tökéletes rugalmasságot, a kényelmes viseletet. Minden termékünk csomagolásán egyértelmű ábra mutatja milyen technológiával készült a termék.

MINŐSÉG

A minőségi alapanyagok, a csúcsminőségű gépsorok használata és a magas minőség-ellenőrzés garantálja vásárlóink elégedettségét. A kínálatunkban nincs olcsó, gyenge minőségű krepp harisnyanadrág. a jó minőségű elasztán szálak garantálják, hogy a láb formáit tökéletesen kövesse minden harisnyánk.

Showing 1–24 of 68 results

Show

Filter

    Írja be a keresendő szót, vagy szavakat és nyomja meg az Enter-t

    Kosár