Kismama harisnya

A GIULIA kismama harisnya kínálatunkban talál 20, 40 és 200 DEN szálvastagságút. A Mama sorozat harisnyanadrágjainak kialakításakor legfőbb szempont a várandós nők számára kényelmes viseletet biztosító harisnya tervezése volt. A hasrész megóvása, rugalmas kialakítás, mely a várandóság minden szakaszában komfortos. A széles, lapított varrás és passzé is ezeket a kényelmi feltételeket biztosítja.

A vékonyabb 20 és 40 DEN szálvastagságú kismama harisnyák alkalmi öltözet részeként, vagy mindennapokra nyújt megoldást. A 200 DEN szálvastagságú a télen óvhatja a kismamát és a születendő kisbabát a hidegtől.

Filter
 • MAMA COTTON 200

  3,290 Ft

  Meleg, téli kismama harisnya a terhesség elejétől a végéig. A várandós nők számára fejlesztettünk egy külön modell sorozatot, a GIULIA MAMA-t. Ezeken a harisnyákon nagyon puha a hasi betét, amely igazodik a növekvő pocakhoz a terhesség ideje alatt. Emellett a finom, puha anyaga kényelmes viseletet biztosít egész napos viselethez. A MAMA COTTON téli kismama harisnya a tökéletes választás hideg napokra nadrág alatt melegítő rétegként, vagy csinos ruhák kiegészítőjeként. Várandós harisnya 20DENes változata és a 40 DENes kismama harisnya is kényelmes, ha vékonyabb szálvastagság is elég.

  200 DEN 220 DTEX

  68% pamut; 28% poliamid; 4% elasztán

 • MAMA 40

  2,590 Ft

  Tisztában vagyunk azzal, milyen fontos, hogy a terhesség elejétől a végéig tudjon kismama harisnyanadrágot viselni. Ezért gyártunk a terhes nők számára fejlesztett modell sorozatot, a GIULIA MAMA-t. Ezeken a harisnyákon nagyon puha a hasi betét, amely igazodik a növekvő pocakhoz a terhesség ideje alatt. Emellett a finom, puha anyaga kényelmes viseletet biztosít egész napos viselethez. A MAMA 40 kismama harisnyanadrág ideális lehet csinos ruhák és szoknyák kiegészítőjeként!

  40 DEN 44 DTEX

  90% poliamid; 10% elasztán

 • MAMA 20

  2,490 Ft

  Tisztában vagyunk azzal, milyen fontos, hogy a terhesség elejétől a végéig tudjon kismama harisnyanadrágot viselni. Ezért gyártunk a terhes nők számára fejlesztett modell sorozatot, a GIULIA MAMA-t. Ezeken a harisnyákon nagyon puha a hasi betét, amely igazodik a növekvő pocakhoz a terhesség ideje alatt. Emellett a finom, puha anyaga kényelmes viseletet biztosít egész napos viselethez. A MAMA 20 nem melegít, így a nyári napokon is tökéletes választás.
  Ez a kismama harisnyanadrág ideális lehet csinos ruhák és szoknyák kiegészítőjeként!

  20 DEN 22 DTEX

  90% poliamid; 10% elasztán

Írja be a keresendő szót, vagy szavakat és nyomja meg az Enter-t

Kosár